Bota din artros

Som en del vet så har jag haft Meniere men blivit botad/symtomfri med serumet Orthokine. Häromdagen hade jag en journalist från Allas som intervjuade mig om just Orthokine. Men skit i det nu.

Hon berättade för mig att efter intervjun rekommenderade hon en anhörig att testa Orthokine. Den anhöriga har svår artros, i ryggen, bröstben och händerna. Hon har haft ont i flera år och provat precis allt, från fysisk behandling till naturmedel och traditionell medicin. En del har hjälpt en aning men inte mycket mer. I stort sett gett upp alltså. Som jag, innan jag fick kuren.

Då åkte hon till kliniken i Danmark. De tog hennes blod och snurrade det i 50 timmar och tadaa. 15 sprutor med Orthokine fick hon med sig 12 sprutor hem. Du hittar mer om själva behandlingen här.

Efter fjärde sprutan ringde hon upp journalisten, helt lyrisk. För första gången på flera år hade hon jobbat i trädgården i åtta timmar och gått med hunden i skogen under två timmar. Utan minsta smärta. Hennes rörlighet och frihet var tillbaka. Det är lite som att vakna upp efter döden, det kan de flesta som blivit hjälpta av Orthokine vittna om. Även alla idrottsstjärnor som kunnat förlänga sina karriärer tack vare serumet.

Det man kan säga rent krasst är att man utvinner ett protein ur ditt eget blod som heter Interleukin 1, och det serumet hittar det skadade området och drar till sig stamceller som lagar det och täpper till. Och det är alltså vuxna stamceller. En dag, när vi kan få nya stamceller, kommer vi kunna boet det mesta. Det största problemet forskningen har just nu är att få kroppen att inte stöta bort nya stamceller, så vi får nog vänta på det ett par år till. Tills dess kan vi använda, exempelvis Orthokine.

Nu vet vi inte om Orthokine är ett mirakelmedel eller the fix. När det gäller artros finns det en del kliniska tester med väldigt positivt resultat. Stamceller is the shit i framtiden och vi kan nog räkna med att det blir en del rusning över sundet till Danmark.

Har du Meniere, artros eller psoreasis kan jag verkligen rekommendera det. Det är värt ett försök. Alla utom en jag hittills pratat med eller fått mejl från, har blivit symtomfria, eller botade.

Du hittar kliniken i Danmark på a2privathospital.dk och behandlingen kostar cirka 6600 kr. Vi kan bara hoppas att det öppnas en klinik i Sverige med.

Jag får mejl då och då från andra som har gett upp, som inte orkar mer och en del med Meniere dödar hörsel- och balansorgan med ett par sprutor Gentamicin. Är du en av dem så prova Orthokine om du kan och har råd innan du får behandling med Gentamicin. Ett annat litet hopp är att Meniere har en förmåga att försvinna med åren. Det blir bättre. Have faith liksom.

orthokine 1

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Dela med dig

Dela sidan med dina vänner.