Botemedel Meniere

En uppdatering angående min behandling, och sista sprutan av Orthokine:

Det är helt sjukt. Sedan spruta 2 har jag inte haft ett enda Meniereanfall. Ej heller någon migrän. Sedan spruta sex inte ens en känning av droppanfall eller svaj. Ingen som helst yrsel, två av mina tre tinnitustoner är borta, inget brus i örat, den sista tinnitustonen är kvar men förminskad, trycket är mindre och blir bättre för varje dag nu. Hörseln har inte blivit bättre men det räknade jag med. Jag kan tydligen räkna med att bli bättre och bättre även de närmaste veckorna. Stamceller is the shit!

Jag är piggare och gladare och min fru har sett hur mycket bättre jag blivit för varje dag. Mer fokuserad, snabbare och gladare. Jag tar inte längre en nap varje dag, jag kan jobba fullt framför skärmen på heltid, scrolla som en galning, spela candycrush Smiley smile, vara i stökiga lokaler, hade release för min bok med 100 pers i samma lokal som sorla och skräna och det hade jag aldrig fixat innen, jag kan höra barnen skrika och stoja utan att det påverkar örat, och jag har börjat träna igen. Förut sov jag 10-14 timmar per dyn, nu 6-7. Och jag kan vara normal igen och göra allt. Allt som jag inte kunde förut.

Jag har inte mått såhär bra på flera år. Är det placebo? Finns inte, speciellt med tanke på att jag hade ganska svår Meniere. Efter första sprutan fick jag anfall och hade droppkänningar varje dag. Jag gav upp redan där typ även om det fanns kvar lite hopp, men sen har det blivit bättre för varje dag. Nu vet jag inte om det här är en fix for life men det skiter jag i. Om jag behöver ta en behandling varje år så är det värt det. Har ni råd så prova Orthokine. Det har verkligen förändrat mitt liv.

Framställningen av Orthokine görs genom att de tar en halvliter av ens blod och sätter det i en centrifug under 24-48 timmar för att få fram ett protein som heter interleukin. Sedan gör de ett serum på det och man får ta nio sprutor muskulöst i baken under tre veckor. Interleukinet hittar de skadade områdena i din kropp och attraherar stamceller som reparerar det som behövs. Behandlingen är helt utan biverkningar, finns i Danmark och kostar 5500 danska kronor, cirka 6600 svenska kronor. Jag fick hem sprutorna och min fru fick en snabbkurs i hur man injicerar.

Sprutor med serumet Orthokine

Sprutor med serumet Orthokine

Det finns inte någon klinisk undersökning om Meniere och Orthokine men de som fått behandlingen hittills har blivit botade och har inte längre några som helst symptom. Jag vet att en av de främsta forskarna inom Meniere kommer forska i det här eftersom jag blivit botad. Jag är den första i Skandinavien
som fått behandlingen och den har som sagt gett mig mitt normala liv tillbaka.
Sjukhuset i Danmark

Orthokine

Dana White

Trackbacks/Pingbacks

  1. Botemedel Meniere - Författaren Leffe Delo... - […] "En uppdatering angående min behandling, och sista sprutan av Orthokine: Det är helt sjukt. Sedan spruta 2 har jag …

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Dela med dig

Dela sidan med dina vänner.