Leka gul bil

Ni har säkert lekt gul bil nån gång och som alla vet är reglerna solklara, förutom för min fru. För henne är regler något som bara är ett förslag liksom. Eller, i allt utom där det finns pilar. Man MÅSTE följa pilarna. Det är därför vi alltid kommer hem med bilen full från IKEA, fast vi bara skulle köpa utemöbler … Om jag ens föreslår en genväg så får jag en örfil av hennes onda öga. PILARNA FÖR HELVETE!

Sluga jävla skitIKEA som har piljävlar överallt! Min plånbok gråter och ligger i fosterställning. Varje. Jävla. Gång …

Just det, regler. En gång spelade vi schack och efter fem drag blev hennes pjäser transformers och kickade skiten ur mina pjäser. Det såg ut som ett slagfält av episka mått. Alltså, att ens tro att Bumblebee skulle ha en suck mot en drottning är som att tro att Afrika är ett land. Vi spelar inte schack mer btw.

Anyhow. Gul bil var det. 

Fade in …

Vi sitter i bilen på väg någonstans i ingenstans men dit ska vi för hon ska hämta skor från posten hon beställt. Det är mulet och sommaren har visat långfinger och lämnat Sverige i skiten och jag ser att en fågel släppt sig på mig framruta. As! Har ni tänkt på att fåglar är jävligt onödiga djur. Förutom flamingos förstås. Visste ni att kråkor kan komma ihåg ett ansikte resten av sitt liv? Och att …

Förlåt, gul bil. Jag vet. Sluta tjata!

Fade in … igen …

Min fru: GUL BIL!

Hon slår mig på låret och ser jävligt nöjd ut.

Jag: Var då?

Min fru: Där. Bakom vedhögen typ.

Jag ser en enorm vedhög som skulle göra Kebnekaise avundsjuk.

Jag: Seriöst? Bakom … vedhögen? Har du periskop eller?

Min fru: Den var där … tror jag. Eller jo, i den var den.

Åh herregud.

Min fru: GUL BIL!

Men för helv…

Jag: VAR DÅ?

Min fru: Bakom häcken. Vi såg den igår. En gräsklippare. En gul.

Jag: Men det gills ju inte, du kan väl…

Min fru: Jo det är klart jag kan. Ser du nån regelbok här eller? Står det i lagen eller?

Jag: Men piljävlar ska man följa?

Min fru: Det är klart. Är du ny här eller? Det vet ju alla. Och förresten. Gula hjulångare ger 200 poäng. bara så du vet.

Jag skrattar och hon med.

Min fru: GUL BIL!

Jag: Den är grön!

Min fru: Den är gul – isch.

Drag me backwards into a köttkvarn.

Jävligt nöjd. Ett kluster av gula bilar och en grävskopa står på ett fält.Jag: GUL BIL! GUL BIL! GUL BIL!

Min fru: Mäh! Du är fan diskad! GAS!

Jag. Va?

Ser du en gul bil här?
stor vedhög

Eller här?
häck

Eller är den här gul?
grön bil

Nä, exakt. Jag vann!
DET FINNS FAKTISKT REGLER. Har man börjat leka kan man aldrig sluta. Alla fordon som har motor och är gula gills. Straffslag ges om någon haft fel. Varje gång någon deltagare går ut ur bilen börjar det om.

mvh
Diskad, men har en skitsnygg fru. Som följer pilar. Och fuskar i gul bil.

 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Dela med dig

Dela sidan med dina vänner.