Göra slut med en energivampyr

Hej äcklo,

Det är över nu och jag klarar inte det här längre. Det är som du dränerar mig med tusen blodsugande iglar som jag inte kan få loss. Bara jag ser eller hör dina falska toner vill jag kräkas och hjärtat dansar som en full viking varje gång du lurar mig.

Vi kan inte ha det såhär längre. Det är du – inte jag, typ. Och nej, vi kan inte vara vänner. Jag tänker fucking blocka dig på Facebook, ta bort alla vänner som gillar dig och vägra svara när du mejlar eller sms:ar mig.

Vi har haft bra tider och vi har haft dåliga tider, men jag orkar inte med dina lögner längre, ditt fusk och hur du hela tiden vill att jag ska betala för allting. Vi är två som dansar tango du vet, men du är bara me-me-me-me hela tiden.

Så jäääävla ego!

Du vet, en gång hade jag ett liv, jag tog promenader, umgicks med människor och fick massa egentid. Du förstår … jag måste satsa på mig själv nu. Min lycka ska du inte förstöra. Och du, ibland vill jag slänga dig i väggen, stampa på dig och spotta på din grav. Speciellt när du hela tiden kräver min uppmärksamhet. Jag hatar dig faktiskt. Det är lite som relationen mellan Lois Litt och Harvey Specter i serien Suits du vet. Ibland funkar det men oftast … inte alls.

Jag hoppas din hårddisk kraschar, att du blir spammad till döds och får hatmejl i resten av ditt liv. Du förtjänar inte mig, jag vet mitt värde och du är inte en del av det längre.

Så … det är slut. Du får leta efter kärlek någon annanstans. Men jag tänker varna alla jag möter om dig. Hur du suger ut en själ och aldrig nöjer dig med det. Hur din falska mask bara döljer ond bråd död. Hur du lockar och pockar och är så jävla manipulerande att Hitler skulle bli avundsjuk.

Så fuck you Candy Crush. Jag vill aldrig mer se dig!

hata candy crush

Över 500 banor – helt i onödan liksom.

4 Comments

 1. Alltså, jag har känt det på mig sedan första gången jag såg hen. Jag har aldrig släppt till eller varit vänligt inställd så mig har hen inte fått i sitt grepp.

  Jag har haft mina duster med farmville och cafeworld för att veta vad de går för, de där otäckingarna.

  Reply
  • Energivampyrer. Allihop! :)

   Reply
 2. Är nästan böjd att hålla med, bra referens till Suits dock, bästa serien på länge.

  Reply
  • Eller hur! Lois Litt for president :)

   Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Dela med dig

Dela sidan med dina vänner.