Cyklist vs lastbil

Ibland stannar hela mitt väsen upp och förundras över mänskliga öden. Speciellt när jag inte vet varför det händer. Min lilla hjärna drar iväg och bygger scenarion, öden och livsval. Det är ju liksom mitt jobb, att fantisera ihop massa saker som blir till en historia.

Jag älskar konspirationsteorier och mysterium. Älskar att gotta mig i Bigfoot, aliens, Illuminati, gamla skatter som hålet på Oak Island och allt annat som sätter krydda på livet, alltså förutom min fru och mina barn. Jag måste bara få veta liksom. Samtidigt skiter jag i skvaller, det är kärnan jag vill åt. Inte VAD, utan VARFÖR …

Just nu rullar en film på Facebook, du kanske har sett den.

cyklist vs lastbil

Han står där och vägrar flytta på sig. Kanske för att han först stannade och ville markera, sen blev det svårt att backa, för någon sorts konstig värdighet som skulle uppfyllas. Men Internet förlåter inte någon. På något sätt. Snart har en miljon människor sett den. Skammen. SKAMMEN!

Min fantasi springer iväg. Är det för att han mår dåligt och hatar sitt jobb och bara vill få ut sin ångest och för att han är dum i huvudet? Har han blivit lämnad av sin fru och aldrig fick chansen att säga vad han tyckte och därför gör det nu, fast på ett annat sätt liksom. Lastbilen är frun – Lets rumble!

Det förbryllar mig och jag vill genast veta hur han tickar och kanske, kanske är det andra orsaker bakom. Lastbilen kanske ska leverera en swimmingpool till cyklistens granne vilket cyklisten tycker är förjävligt och sjukt kapitalistiskt och orättvist. Dessutom har ju inga andra pool. De hade ju faktiskt pratat om det på det senaste mötet. För att inte tala om CRIS – Cyklisternas Rätt i Samhället. Nån jävel måste ju stå upp liksom.

Eller så är svärmor på besök …

JAG MÅSTE FÅ VETA! Och jag vill gärna tro att det finns en tragisk livshistoria i det här, det blir liksom roligare då, för att jag blir lyckligare att jag inte står framför en lastbil och delas på Internet.

Oh, the agony …

Det är samma sa med det där andra klippet. Du vet när en kvinna blir skitförbannad på en lastbilsförare som flyttat på en blomma som stod på vägen, för att hon inte ville att bilar ska köra … på vägen. Varför var hon så arg? Egentligen?

Det kan vara chemtrails. Det brukar vara det när det inte finns andra förklaringar. 

Anyway … Det retar mig, att ingen berättar vad det handlar om, vad som hände och varför. Som en cliffhanger i tv-serien Mr Robot. Du vet när man får veta den där detaljen som man väntat på i tolv avsnitt men som visar sig betyda något helt annat som man inte får svar på förrän nästa avsnitt. Om sex månader. Och som sen visar sig vara något helt annat. Manusförfattare är as! Allihop. Det borde fan vara olagligt.

Men tills dess lever jag med mina teorier och skriver ett meningslöst blogginlägg om det så länge.

Idag fick jag veta något fantastiskt by the way. något som kommer betyda massor för Havrefarsan. Mer om det någon annan gång …

Det är nog så att lastbilsförare kan vara världens mest intressanta jobb.

Det är nog så att lastbilsförare kan vara världens mest intressanta jobb.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Dela med dig

Dela sidan med dina vänner.